Milli Takım kadrosundan çıkarılan Can Uzun’dan Montella’ya sitem

Geçtiğimiz sezon Nürnberg ile gösterdiği performansla A Milli Takım’ın geniş kadrosuna çağırılan ancak 26 kişilik son kadroya kalamayan Can Uzun sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen Can Uzun şu paylaşımı yaptı:

“Hayal kırıklığına uğradım! Maalesef dün 26 kişilik nihai kadrodan çıkarıldım. Birçok güzel görüşmenin ardından çok farklı bir beklentiyle geldim. Tüm kalbimle Türkiye’yi seçtim ve ülkem için ilk büyük turnuvamda oynamayı çok istedim.

Güçlü bir sezon ve iyi performansların ardından şimdi kadroda olamamam beni gerçekten çok hayal kırıklığına uğrattı. Bu kararı anlayamıyorum ama saygı göstereceğim.”

”NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE”

Kadroya alınmama kararını anlayamadığını ancak buna saygı göstereceğini vurgulayan Can Uzun, şu ifadeleri kullandı:

“Bu kararı anlayamıyorum ama saygı göstereceğim ve şimdi gelecek sezona yoğun bir şekilde hazırlanacağım. Görevim, bundan sonra daha çok çalışmak, yeni kulübümde Bundesliga’da iyi bir sezon geçirmek ve kendimi tekrar kanıtlamak. En büyük dileğim, milli takımımızın Avrupa Şampiyonası’nda başarılı olması. Takıma şimdi her şeyin en iyisini ve Avrupa Şampiyonası için başarılar diliyorum. Benim zamanım gelecek ve 2026 Dünya Kupası’nda yer almak ve oynamak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bu, benim hedefim. Türkiye’ye verdiğim sözü tutacağım. Kalbim attıkça: Ne mutlu Türk’üm diyene! Ülkeme başarılı bir Avrupa Şampiyonası diliyorum! Haydi Türkiye.”

Can Uzun, Almanya İkinci Futbol Ligi ekiplerinden Nürnberg’de geçen sezon tüm kulvarlarda 19 gole imza kaydetti ve 4 asist yaptı. Can Uzun’un gelecek sezon 10 milyon euro karşılığında Eintracht Frankfurt’ta transfer olacağı iddia edilmişti.

18 yşaındaki genç yıldız adayı, Almanya’dan teklif alamasına rağmen tercihini Türkiye’den yana kullanmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx